Tjalle en Jasper

Spot-nik vloerlamp

Jeugdvrienden Tjalle en Jasper uit het Brabantse Bavel besluiten in 2012 samen in het diepe te springen. Tjalle heeft een opleiding Industrieel Ontwerp gevolgd en Jasper is jarenlang werkzaam geweest als meubelmaker. Hun namen vormen inmiddels een succesvol Nederlands designmerk. Onder meer kandelaars, lampen en boekenplanken dragen hun namen.


Naar de website van Tjalle en Jasper

Lees meer

Ontwerpen van Tjalle en Jasper zijn te definiëren als praktisch, origineel en minimalistisch. Deze designers volgen geen trends, maar volgen vooral hun hart. Zo ontstaan producten waar ze zelf echt in geloven. Ook vinden ze het belangrijk dat hun producten betaalbaar zijn.

De ontwerpen komen tot stand in de werkplaats in Amsterdam-Noord.

Daar leggen de heren zich toe op de lasertechnologie, dat ook deze spot-nik lamp met zijn donkere randen een strakke uitstraling geeft.

Hoe zet ik een

Spot-nik in elkaar?

Producten van Tjalle en Jasper

Tjalle en Jasper Spot-nik vloerlamp

Spot-nik vloerlamp

doe-het-zelf-design

Do it yourselfl! Deze houten vloerlamp van Tjalle en Jasper wordt geleverd als een bouwpakket. Alles wat je nodig hebt, zit erin. Het onbehandeld MDF voor de lampenkap van ribben, is gesneden met behulp van de laser. De afmetingen zijn 35 x 35 x 35 cm. Het snoer is 150 cm lang. Je kunt er het beste een ledlamp in draaien.