Peter van de Water

Bottle kandelaar

Peter van de Water is een Amsterdamse meubel- en interieurontwerper. Hij studeert in 1994 af aan de kunstacademie St. Joost in Breda, richting architectonische vormgeving. Vijf jaar later opent zijn eigen ontwerpbureau. Typerend voor de meubels van Peter van de Water is de intelligente eenvoud in vorm, functie en constructie. Soms zijn de ontwerpen van zijn hand minimalistisch abstract, dan weer eenvoudig figuratief.


Naar de website van Peter van de Water

Lees meer

Design moet in zijn ogen hedendaags en ook tijdloos zijn. Pas dan is het ook echt duurzaam. Voor Label van den Berg heeft Peter de Gustav fauteuil en George tafel ontworpen. Ook andere bekende meubelmerken zoals Gispen en Nieuw Duivendrecht werken met hem. Zijn stijl is eeuwig in ontwikkeling. Dus houd deze designer in de gaten, want ‘the best is yet to come.’

Producten van Peter van de Water

Peter van de Water Bottle kandelaar

Bottle Kandelaar

De Bottle kandelaar voor Dutch Design label New Duivendrecht is vormgegeven als de outline van een fles. Daarbij kun je kiezen tussen de vorm van een cognacfles, een wijnfles en een rosé. Zo ontstaat een strak en stijlvolle luchtige kandelaar die in zijn eentje, maar ook als duo of trio heel goed tot zijn recht komt op iedere kast of tafel.

De Bottle kandelaar is 27 cm hoog en gemaakt uit 4 mm dik gepoedercoat staal. Zeer zorgvuldig afgewerkt in een zijdematte zwarte lak. De kaarsen blijven stevig staan dankzij een spitse punt. Wordt geleverd in een mooie doos, dus een cadeau waarmee je uitstekend voor de dag kunt komen.