Niels van Eijk en Mirjam van der Lubbe

Vaas Cantel

Van Eijk & Van der Lubbe noemen zich niet alleen vormgevers, maar ook grensverleggers, smaakmakers, beeldbepalers en blikverruimers. Het duo is inmiddels uitgebreid tot een team van acht man. Hun werken vind je over de hele wereld in galeries en musea. Dat kunnen designproducten zijn, maar ook ruimtelijke concepten voor openbare gebouwen, of complete tentoonstellingen.


Van Eijk en Van der Lubbe vinden dat bij elk goed concept een goed verhaal hoort. Daarom werken ze liefst voor bedrijven met oog voor de toekomst. Hun ontwerpen boeien en verwonderen; en dat is precies de bedoeling!


Het duo werkt samen met Imperfect Design, dat ook vaas Cantel levert. Imperfect Design maakt van Nederlandse design producten in samenwerking met ambachtsgroepen in ontwikkelingslanden en opkomende markten.


Naar de website van Niels van Eijk en Mirjam van der Lubbe

Producten van Van Eijk & Van der Lubbe​​​​​​​

Van Eijk & Van der Lubbe Vaas Cantel 25

Vaas Cantel 25

Van Eijk & Van der Lubbe werken sinds 2011 samen met glasblazers uit Guatemala. In hun ontwerp nemen ze lokale ambachtstechnieken en materialen als uitgangspunt. Het resultaat is deze pure handgeblazen vaas van recycled glas. Prachtig dik glas met een ranke hals.

Je kunt dit unieke exemplaar desgewenst aanvullen met karaffen en glazen uit dezelfde serie.