Rutger de Regt & Marlies van der Putten

Tube vaas

Voor Rutger de Regt is ontwerpen vooral experimenteren met nieuwe materialen vanuit een hands-on benadering. Techniek en materiaal gaan in dialoog met elkaar; dat is een avontuur waarbij Rutger de grenzen van de industriële mogelijkheden verkent.


Naar de website van Rutger de Regt & Marlies van der Putten

Lees meer

Marlies van Putten is een getalenteerde jonge designer, die zeer uiteenlopende technieken kan laten zien, van interieurontwerp tot ambachtelijk handwerk. Dit weet ze op een conceptuele, haast poëtische wijze toe te passen. Al tijdens haar studie aan de Kunstacademie in Den Haag wordt haar werk tentoongesteld in de designweek in Milaan.Rutger en Marlies vormen samen HandMade Industrials; hier komen hun ambachtelijke en industriële kwaliteiten bij elkaar. En dat leidt tot veel moois, altijd persoonlijk en handgemaakt.

Producten van HandMade Industrials

HandMade Industrials Tube vaas

De Tube vaas

Voor de Tube vaas vult Rutger een mal met gerecycled polypropyleen (plastic). Dat smelt en maakt verbindingen, die deze vaas zijn bijzondere patroon geven. Wat er overblijft aan materiaal, wordt ook weer hergebruikt. Dit alles gebeurt in het eigen atelier. Het resultaat is een prachtige designvaas met witte accenten.