Anieke Branderhorst

TweeDoek

Anieke Branderhorst studeert af aan de afdelingen 'Man & Identity' en 'Man & Communication' van de Design Academy Eindhoven. Samen met Arjan van Raadshooven (1981) staat zij aan de wieg van het Nederlandse designlabel Vij5. Je vindt er een eigen collectie interieurproducten, onderscheidend in minimalisme en functionaliteit. Aangevuld met andere designproducten die aansluiten bij hun signatuur. Daarbij speelt het gebruikmaken van bestaande elementen altijd een rol. De productie vindt plaats in hun werkplaats in Eindhoven.


Naar de website van Anieke Branderhorst

Producten van Anieke Branderhorst

Anieke Branderhorst TweeDoek

Tweedoek

Iedereen weet dat een theedoek een andere functie en ander materiaal kent dan een handdoek. In praktijk loopt het gebruik van deze twee vaak door elkaar. Dan is alleen je handdoek in de buurt als je de vaat wilt drogen, of veeg je je handen af aan de theedoek. Hoe dan ook, dat gedoe hoeft niet meer. Nu zijn deze twee artikelen verenigd in één praktische vorm: de TweeDoek.


Anieke Branderhorst ontwierp en ontwikkelde samen met Jolijn Fiddelaers dit super praktische nieuwe product voor in je keuken. Een bijzondere mix in kleur en weefsel: een zijde dient als theedoek, de andere zijde is je handdoek.


TweeDoek is leverbaar in prachtige kleuren: roze-beige en groen-beige. En zodra je hem in je handen hebt, voel je dat het met de kwaliteit ook wel goed zit.