Pepe Heykoop

Paper Vase Cover

Pepe Heykoop (1984) wordt in 2015 uitgeroepen tot beste jonge designer van het jaar (ICFF editors award). Vele andere design awards en nominaties dragen zijn naam. Het begint allemaal met zijn studie aan de Design Academy Eindhoven, waar hij in 2008 afstudeert. Zijn creaties komen uit twee werelden: zijn eigen studio in Amsterdam en uit de sloppenwijken van Mumbai, India. Sinds 2010 werkt Pepe voor dat laatste samen met Tiny Miracles.


Naar de website van Pepe Heykoop

Lees meer

Het tekent zijn idealisme, dat hij zoveel mogelijk gebruikmaakt van afvalproducten en de productie waar mogelijk laat doen door vrouwen uit deze sloppenwijken. Het doel is dat de vrouwen zo economisch zelfstandig worden. Zij ontvangen een eerlijk salaris en goede gezondheidszorg. Hun kinderen kunnen dankzij de Stichting naar school en deelnemen aan vrolijke activiteiten.

Pepe wil met zijn creativiteit bijdragen aan nieuwe ontdekkingen, met respect voor de mens én onze planeet.

Bekijk de Paper Vase Cover

Producten van Pepe Heykoop

Pepe Heykoop Paper Vase

Paper Vase Cover - Combi van klein en groot

award winning papieren vaas

De Paper Vase Cover is een vaas van gecoat recycling papier, waarmee je in een handomdraai een eigentijdse designvaas maakt. Hij past over vrijwel iedere lege fles. De vaas zelf wordt dus niet nat en is herbruikbaar. Door de unieke voorgevouwen driehoekstructuur, is de vaas in verschillende vormen te modelleren.


Verkrijgbaar met prints van grachtenpanden, Delfts blauw en het Melkmeisje van Vermeer. Daarnaast zijn er ook Paper Vase Covers in wit, zwart en zilver en in 3 kleuren die in een mooi kleurverloop (Gradient) zijn gedrukt: grijs, groen en rood. Hij is verpakt in een fraaie envelop van hetzelfde materiaal.

Paper Vase Cover is een Fair Trade product en bekroond met de Interieur Innovatie Award 2013 op de internationale designbeurs in Köln.