Robert Bronwasser

Goods wijnrek Grape

Robert Bronwasser is eervol afgestudeerd aan de TU Delft, richting industrieel design. Dat was in 1992. Inmiddels zet hij al 25 jaar al zijn creativiteit en een flinke dosis gezond verstand in om de wereld een stuk mooier en beter te maken. Al dan niet in samenwerking met andere bedrijven en innovatieve merken. Dat levert hem honderden design producten op en vele prijzen waaronder IF Awards, Red Dot Awards, GIO Awards and Interieur Innovatie Awards.

De ontwerpen van Robert Bronwasser hebben iets bescheidens, ze zijn altijd vernieuwend en verbeterend. Robert wil er een glimlach mee op de gezichten toveren.


Naar de website van Robert Bronwasser

Producten van Robert Bronwasser

Robert Bronwasser Wijnrek

Wijnrek Grape

design op z’n best

Dit lichtgewicht maar oersterke wijnrek is een ware eyecatcher. De speelse vorm doet denken aan een druiventros en maakt Grape bovendien stapelbaar. Mooi en vernuftig. Het wijnrek kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Ook kun je het ophangen en uitbreiden met nog meer delen. Zo bepaal je zelf de grootte en vorm van je wijnrek. Het materiaal is lichtgewicht kunststof, kleur zwart.

Een element is 60 x 40 x 18 cm (h x b x d). Er passen 12 flessen in, van wijn tot champagne. Grape wordt verpakt in een prachtig vormgegeven kartonnen draagkoffer en is zo het ultieme cadeau.