Ruud-Jan Kokke

Snijplank Design X Ambacht

Het motto van de veelzijdige ontwerper Ruud-Jan Kokke luidt: ‘Oorspronkelijkheid onderscheid, functionaliteit geeft gebruiksgemak, kwaliteit geeft waarde.’ Kokke ontwerpt gebruiksvoorwerpen, interieurs en publieke ruimte. Daarbij zoekt hij steeds de grenzen op van het materiaal waarmee hij werkt. Met robuuste en toch elegante oplossingen als resultaat.


Naar de website van Ruud-Jan Kokke

Lees meer

De ontwerpen van Ruud-Jan Kokke zijn functioneel, elegant en eenvoudig. Vaak zijn het oplossingen voor een probleem: kan iets nog mooier, beter, of anders? Het gebruik is steeds de essentie, de mens staat centraal.

Vertaald naar het ontwerp van zijn bijzondere houten snijplank, geeft dit een stoer en strak resultaat. En zoals je van Kokke kunt verwachten: een groot gebruiksgemak.

Producten van Ruud-Jan Kokke

Ruud-Jan Kokke Snijplank Design X Ambacht

Snijplank Design X Ambacht

strak, stoer en praktisch

Deze design snijplank is gemaakt van beukenhout en heeft een ingebrand logo. Hij is voorzien van een handige ruimte voor het snijafval. De plank is bovendien aan beide kanten te gebruiken. Zoals alle producten van Design X Ambacht is de snijplank gemaakt door de cliëntmedewerkers van zorgorganisatie Siza. Daarmee draag je indirect bij aan hun deelname aan de maatschappij.  

Snijplank Design X Ambacht kan wel tientallen jaren mee. Hij is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.