Frances Shoemack

Vita odor

In haar zoektocht naar een natuurlijk parfum dat chic, modern en longlasting is, belandt Frances Shoemack vanuit Nieuw-Zeeland in Amsterdam. Ze zoekt het allerbeste 100% natuurlijke parfum, dat het leven verrijkt zonder mens en milieu te schaden. Als voormalig vinologe heeft ze een uitstekende neus, die ze combineert met een holistische filosofie. Haar compagnon vindt ze in landgenoot en master parfumer Isaac Sinclair. Hij gaat deze ontdekkingsreis graag met haar aan. Het bedrijf krijgt de naam Abel odor, met een knipoog naar de Nederlandse avonturier Abel Tasman die in 1642 Nieuw-Zeeland ontdekte. De eerste geur komt in 2013 op de markt. Vijf jaar later is het team van Abel gegroeid, net als het aantal fans wereldwijd.


Naar de website van Frances Shoemack

Producten van Frances Shoemack

Vita odor

puur natuur unisex parfum

Elke geur bestaat uit een sterk geconcentreerd mengsel van essentiële oliën, (biologisch gecertificeerd waar mogelijk) en natuurlijke aroma’s. Intense, intieme en moderne geuren die de hele dag bij je blijven.

Vita odor is een verfijnd Oriëntaals parfum op basis van het klassieke amber, waarbij cranberry en jeneverbes zorgen voor een moderne twist. Op ieders huid is de beleving weer anders. Bovendien evolueert de geur gedurende de dag.

Deze (avond)geur is unisex: sensueel en elegant op vrouwen, ook erg aantrekkelijk op mannen.